Kural, “Güneşli geleceğe bakıyoruz”

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan Adayı Durmuş Kural, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın şanlı Türk bayrağı rozetini çıkarıp parti rozetini taktığını ifade ederek, “Artık bu hadiseyi geride bıraktık. Güneşli geleceğimize bakıyoruz” dedi.

Büyütmek için resme tıklayın

Nazilli İYİ Parti’de 1 Aralık Perşembe günü yapılacak kongre öncesi eski başkanlardan Durmuş Kural tek aday olarak seçimlere gidiyor. Sürpriz olmaması durumunda tek adaylı yapılacak kongre öncesi Durmuş Kural’dan birlik beraberlik çağrısı geldi.

ŞEREF VE GURUR DUYDUM

İYİ Parti'yi kurdukları günden itibaren hedefleri olduğunu dile getiren İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan Adayı Durmuş Kural, şöyle dedi: “Önce genel seçimlerde, sonra yerel seçimlerde başarılı olmak. Genel seçimlerde inanmış, fedakar, azimli bir ekip ile Türkiye ortalamasının çok üstünde bir başarı yakaladık. Yerel seçimlerde, İYİ Parti İlçe Başkanlığı için şahsım uygun görüldü. Şeref ve gurur duydum. Nazilli Belediye Başkanlığını kazanmak için Millet İttifakı bileşenleri ile gönüllü ilçe yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte, imkansızlıklar ve engellere rağmen genel ve yerel iktidarın adayına karşı seçimi kazandık. Şimdiki hedefimiz ise önce genel seçimlerde Nazilli'de İYİ Parti’yi birinci parti yapmak, akabindeki yerel seçimlerde belediye başkanlığını tekrar kazanmak.”

“DAHA DA HIRSLANDIK, AZMİMİZ DAHA DA ARTTI”

Bu niyetlerle ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu dile getiren Kural, “Daha önce ekibimiz ile birlikte başarmıştık tekrar başaracağımızdan eminim. Kürşat Engin Özcan partimizden istifa ederek AKP saflarına katıldı. İncindik, öfkelendik, ayıpladık. Bizler memleket davası için bu partideyiz. Kişiler gelip geçici, kurumlar kalıcıdır. İl başkanımız, meclis üyelerimiz ve partililerimizle daha çok kenetlendik. Daha da hırslandık, azmimiz daha da arttı. İYİ Parti'yi kurarken ki hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımızın bilinmesini isterim. 31 Mart 2019 yerel seçimlerini Nazilli'de seçimi kazandığımız günün ertesi günü İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı olarak Kürşat Engin Özcan'ın yakasındaki İYİ Parti rozetini çıkartıp Türk Bayrağı rozetini takmış, seçim bitti şimdi çalışma zamanı demiştim. Kürşat Engin Özcan o şanlı Türk bayrağı rozetini çıkartıp AKP rozeti taktı. Artık bu hadiseyi geride bıraktık. Güneşli geleceğimize bakıyoruz. Başardık, başaracağız, başaracağız, başaracağız” ifadelerine yer verdi.

28 Kas 2022 - 17:11 - Siyaset

Muhabir  Harun Akgül



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nazilli Adalet Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nazilli Adalet Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nazilli Adalet Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nazilli Adalet Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.