TEMAD otizmli çocuklarla örnek etkinliğe imza attı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Nazilli Şubesi (TEMAD), otizmli çocuklara farkındalık etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında Mastaura Antik Kent gezisi ve doğa yürüyüşü yapıldı.

+2
Haber albümü için resme tıklayın

Nazilli’de faaliyet gösteren TEMAD yine örnek bir farkındalık etkinliğine imza attı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Süleyman Güneri’nin öncülüğünde Nazillili otizmli çocuklara destek ve farkındalık oluşturmak için antik kent ve doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Etkinliğe TEMAD Başkanı Süleyman Güneri, dernek üyeleri ve otizmli çocuklar dışında aileler de katıldı. Havanında güzel olmasını fırsat bilen çocuklar aileleri ve TEMAD üyeleriyle birlikte bol oksijenli güzel bir gün geçirdiler.

“ETKİNLİKLERİMİZ DURMADAN DEVAM EDECEK”

TEMAD OLRAK farkındalık etkinliklerinin devam edeceğini belirten TEMAD Başkanı Süleyman Güneri, “Otizmli çocuklarla çok güzel bir farkındalık etkinliği yaptık. Onlar özel çocuklarımız. Ailelerin de katılımıyla doğa yürüyüşü ve Mastaura Antik Kenti’ni gezme fırsatı da bulduk. Çok mutlu oldular. Çocuklarımızın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. TEMAD olarak etkinliklerimiz durmadan devam edecek” dedi. Özel çocuklar doğa yürüyüşü ve Mastaura Antik Kenti ziyaretin ardından Eğriboyun Mezarlığında ki Şehitliği de ziyaret ettiler.

24 Eki 2023 - 16:07 Aydin/ Nazilli- Gündem

Muhabir  Rabia İmren Esenkoğa



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nazilli Adalet Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nazilli Adalet Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nazilli Adalet Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nazilli Adalet Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.