Nazilli NARKO, zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor.

Haber albümü için resme tıklayın

Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaparak zehir saçtığını tespit ettikleri 1 şahsı, 2021 yılının son aylarından itibaren takip etmeye başladı. Zehir tacirinin tüm hareketleri çözüldü ve bu süre içinde ekipler toplam 210 gram esrar ve 90 gram metamfetamin uyuşturucu madde yakaladı. Dün sabah saatlerinde narkotik ekipleri zehir tacirini yakalamak için Yıldıztepe Mahallesinde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Adreste şüpheliyi kıskıvrak yakalayan ekipler, evde yapılan aramada 30 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait çok sayıda fişek ele geçirdi. Gözaltına alınan B.M. bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

14 Oca 2022 - 16:09 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Nazilli Adalet Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Nazilli Adalet Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Nazilli Adalet Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Nazilli Adalet Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.